Gaaf!

De goed gemonteerde Instagram video’s van Bram Krikke zijn hilarisch!

Tegenwoordig volgt iemand hem op Instagram; Bram Krikke. De radio dj is sinds een jaartje een hit op Instagram waarin vooral zijn video’s om te gieren zijn. Wij hebben een aantal van zijn beste video’s op een rijtje gezet!

Het zou eigenlijk raar zijn als je hem niet volgt, maar als je dat nog niet doet kan dat hier. Bram is onder onze jeugd een enorme held aan het worden en verdient veel lof voor zijn werk. Keep up the good work Bram!


 

View this post on Instagram

Boodschappen doen is niet meer wat het was.. ???

A post shared by Bram Krikke (@bram.krikke) on

View this post on Instagram

2020 wordt mijn jaar ?

A post shared by Bram Krikke (@bram.krikke) on

View this post on Instagram

Maanden op deze cover geoefend

A post shared by Bram Krikke (@bram.krikke) on

 


 

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info