Gaaf!,  Sport

Fifa Bawz bespreekt de 10 meest onverwachte voetbaluitslagen!

Voetbal zit vaak vol emotie, passie en heel erg veel strijd. Fifa Bawz vond het dan ook een goed idee om de 10 meest onverwachte voetbaluitslagen voor je op een rijtje te zetten. Van Paris Saint Germain tot aan Barcelona, de meest grote en coolste voetbalclubs komen voorbij.

Ik ben zelf ook een erg groot voetballiefhebber en kan dan ook bevestigen dat dit een mooie top 10 is. Welke er van mij nog wel bij had gemogen was de wedstrijd Liverpool – Borussia Dortmund van het jaar 2016, wat een spektakelstuk was dat!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info