Gaaf!,  Muziek

Qucee doet mee aan de ‘autotunechallenge’ en het is hilarisch!

Bij het radiostation Funx voeren ze met enkele regelmaat de ‘autotunechallenge’ uit. Je moet in de challenge een liedje nazingen, waarnaar je stem volledig onder de autotune zit. Niemand minder dan Qucee heeft de challenge al meerdere keren gedaan en bezorgde ons de nodige hilariteit!

Qucee is naast een populaire Youtuber ook nog eens rapper. Hij maakte een aantal toffe hits die flink viral gingen. Deze keer mag Qucee zijn zangkunsten van een hele andere kant laten zien!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info