Gaaf!

Giel, Thomas en Stefan nemen het opnieuw tegen elkaar op in de Prankoorlog!

Stuktv staat bekend om de meest waanzinnige series en toffe video’s. Ze vonden het dan ook een goed idee om terug te keren met de Prankoorlog en daar zijn wij maar al te blij mee!

In de serie nemen de drie vrienden het tegen elkaar op en proberen ze elkaar het bloed onder de nagels vandaan te halen. Naast Jachtseizoen, de Kluis en Roadtrippers proberen ze opnieuw heel Youtube te veroveren met dit soort content, wij houden ervan!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info