Coole Bolides,  Gaaf!

SuperCarBlondie test de razendsnelle Audi RS7 op de Duitse autobahn!

Wie Supercarblondie nog niet kent zal er na vandaag achter komen. Ze test regelmatig de meest vette auto’s die er maar zijn. Deze keer neemt ze een ritje in de razendsnelle Audi RS7!

De topspeed van de Audi RS7 is 250 km/u en bewijst in deze video dat soort snelheden makkelijk te halen zijn. Ben je nog niet geabonneerd op haar, dan kan dat hier. Ze heeft regelmatig toegang tot de meest exclusieve wagens!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info