Coole Bolides

JayJay Boske test de Aston Martin Vanquish Zagato van 1.200000+!

JayJay Boske timmert de laatste tijd goed aan de weg met zijn Youtube-kanaal. Hij test samen met dj La Fuente regelmatig de meest waanzinnige rides. Voor hem is niets teveel dus ook auto’s met een waarde van over de miljoen reviewed hij graag!

Je zult je vast afvragen wat deze Aston Martin Vanquish Zagato dan zo speciaal maakt. Nou, van deze wagen zijn er maar 99 gemaakt. de Aston Martin Vanquish Zagato haalt een snelheid van maarliefst 324 km/! Het is dus zeer speciaal dat de mannen een ritje mochten maken in deze wagen omdat er niet zoveel van zijn gemaakt!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info