Gaaf!

Milan Knol reageert samen met Gio Latooy op grappige video’s!

Milan Knol heeft al een tijdje de serie ‘reageren op’. Normaal gesproken deed hij dit met zijn goede vriend Don, maar de laatste tijd doet hij het met andere bekende Youtubers en Nederlanders. De populaire Gio Latooy kan uiteraard niet ontbreken in dit rijtje!

Samen met Gio reageert hij op video’s die hij krijgt ingestuurd. Van sommige video’s denk ik wel eens; hoe kun je nou in vredesnaam dit op internet plaatsen! Ondanks dat is het wel heel grappig om naar te kijken en kijk ik dit soort video’s graag!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info