Gaaf!

Deze superhelden waren het populairst tussen 1987 en 2019!

Superhelden zijn er in alle soorten en maten. De meest bekende en populaire zijn uiteraard Iron Man, Superman, Captain America, Spiderman en Batman. In deze video krijg je daadwerkelijk per percentage te zien hoe populair de superhelden waren!

Voornamelijk het Marvel Cinematic Universe is enorm gegroeid de afgelopen jaren. Iedereen kent bijvoorbeeld de Avengers en dat laat het verschil tussen Marvel en DC ook wel weer zien. Ik ben in ieder geval Marvel-fan en hoop dat er nog veel meer films mogen komen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info