Gaming

StouneMountain64 doet zich op hilarische wijze voor als ‘Commanding Officer’ tijdens een potje Warzone

Het spel Warzone is de laatste tijd mateloos populair en zorgt nu ook voor de meest grappige beelden tot nu toe. Youtuber StoneMountain64 doet zich voor als ‘Commanding Officer’ en zijn team luistert ook nog eens!

Warzone is te vergelijken met PUBG, Fortnite en nog veel meer andere spellen. Ik ben een groot liefhebber van het spel en speel regelmatig een potje. Het spel is gratis te downloaden dus je hebt ook nog eens gratis plezier!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info