Gaming

Deze games werden het meest verkocht tussen 1989 en 2019!

Er zijn tegenwoordig enorm veel games te verkrijgen, maar we krijgen nooit te zien welke game nou het meest werd verkocht. We hebben voor jou een video gevonden waar in die statistieken voor je op een rijtje worden gezet.

Mijn allereerste game was een Pokemon game op de GameBoy Advance. Tegenwoordig game ik zelf veel op de Playstation. Het wordt in deze video eindelijk duidelijk hoe vaak games verkocht werden de afgelopen jaren!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info