Coole Bolides,  Sport

Cristiano koopt een gloednieuwe Bugatti Centodieci van ruim 9.000000+!

Dat Cristiano Ronaldo goed kan voetballen is algemeen bekend. Ook zijn auto-collectie is niet misselijk, laat hij nou afgelopen week een gloednieuwe Bugatti hebben gekocht. De Portugees heeft deze keer de Bugatti Centodieci aan zijn collectie toegevoegd.

De Centodieci kan een topsnelheid halen van ruim 380 km/u. Dat Cristiano Ronaldo die snelheid ooit gaat behalen met zijn auto kan gerust in twijfel worden getrokken, maar wat een prachtige auto is dit. Je moet wat doen met je verveling zal hij gedacht hebben!

 

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info