Gaaf!,  Gaming

GTA San Andreas komt tot leven in deze GTA real-life video!

Misschien wel de meest bekende game uit de GTA-franschise is de San Andreas versie. Het bracht Youtuber TrueMobster op een briljant idee. Hij nam een video geheel in San Andreas stijl op!

Het loopje, het muziekje en zelfs alle details in het scherm zijn precies hetzelfde. Ik heb zelf GTA San Andreas nog op de Playstation 2 gespeeld, maar hoop dat ze hem eigenlijk een keer uitbrengen als remastered versie! We kunnen trouwens ook niet wachten op de nieuwe GTA VI, waar je tevens een coole review van kunt verwachten op de ContentCorner!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info