Nieuws,  Sport

Dit is misschien wel de allerslechtste voetbalploeg uit Nederland!

Op dit moment ligt al het voetbal natuurlijk plat, maar dat betekent niet dat wij geen nieuwe content voor je kunnen vinden. Deze video zit toch echt in de categorie zeer ongelukkig! Het eerste van de amateurvereniging VSV’31 uit Vlieland heeft namelijk nog nooit een punt gepakt. Sterker nog, ze hebben nog nooit gescoord!

Ze hebben uit 13 westrijden ruim 103 doelpunten tegen en staan stijf onderaan in de 5e klasse B. De mannen doen er elk weekend alles aan om punten te pakken en te scoren, maar gezien de reacties van de heren zit het af en toe ook simpelweg niet mee. Sportnieuws maakte er een korte maar zeer interessante reportage over!

Méér content: Beleef de waanzinnig mooie wedstrijd Nederland – Brazilië nog één keer!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info