Gaaf!,  Gaming

De DualSense is de nieuwe draadloze controller voor de Playstation 5!

Sony kwam gisteravond nog even met heel groot nieuws. Ze hebben namelijk de nieuwe controller voor de PS5 uitgebracht en de controller ziet er gelikt uit. De controller zal de naam ‘DualSense’ krijgen en is een stuk verbeterd ten opzichte van de ‘DualShock’!

Volgens Sony proberen ze deze keer onderscheid te maken in het design en in de functionaliteit van de controller. Toch vind ik dat de controller goed wat weg heeft van de XBOX controller, maar dat zou niet zoveel uit moeten maken. De Playstation 5 zal rond de zomer van 2020 uitkomen en het zal dan ook niet lang meer duren voordat we de console mogen aanschouwen!


“DualSense marks a radical departure from our previous controller offerings and captures just how strongly we feel about making a generational leap with PS5. The new controller, along with the many innovative features in PS5, will be transformative for games – continuing our mission at PlayStation to push the boundaries of play, now and in the future. To the PlayStation community, I truly want to thank you for sharing this exciting journey with us as we head toward PS5’s launch in Holiday 2020. We look forward to sharing more information about PS5, including the console design, in the coming months.”

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info