Gaaf!

Youtuber Emre (Morrog) pakt belscammers terug op de meest harde wijze!

We kennen het allemaal wel, je wordt gebeld door een onbekend nummer en binnen de kortste keren proberen ze je op te lichten. Emre, bekend van het Youtube-kanaal Morrog dacht dat het wel eens een goed idee was die mensen eens terug te pakken

Emre bedacht simpelweg gewoon het idee om de scammers allerlei neppe informatie te geven. Zo geef je die hopeloze scammers eerst flink wat hoop en daarna zorg je ervoor dat ze flink teleurgesteld zijn. Hulde voor Emre!

Méér content: Youtuber Ties bouwde een mega boomhut van 5 meter hoog!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info