Coole Bolides,  Gaming

GameMeneer test hoe ver de auto van Max Verstappen van een schans af kan springen!

Onze gameheld GameMeneer kwam gisteren met een gloednieuwe video. In deze video test hij hoe ver auto’s (in-game) van een schans af kunnen springen. Ook test hij de F1-wagen van onze held Max Verstappen!

De game heet Beam Drive en je krijgt dus enorm veel auto’s waarmee je keihard van een schans af kunt scheuren. Don vond het wel een goed idee om eens te testen hoe ver de auto van Max Verstappen komt!

Méér Content: Don Kaaklijn reageert op de meest ongemakkelijke First Dates!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info