Nieuws,  Sport

Deze 10 fantastische Eredivisie-doelpunten moet je gezien hebben!

De Eredivisie ligt op dit moment stil en dat betekent dat we het nog steeds zonder voetbal moeten doen. Gelukkig hebben wij een video voor je gevonden met 10 fantastisch mooie doelpunten van dit seizoen, geniet ervan!

Deze spelers hebben de minste minuten nodig om een doelpunt te maken. Grote namen als Steven Berghuis, maar ook Quincy Promes komen voorbij in de video. Wie van jullie mist het voetbal net zo erg als ik?

Méér content: Beleef de waanzinnig mooie wedstrijd Nederland – Brazilië nog één keer!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info