Coole Bolides,  Gaaf!

De Bigfoot #5 is de grootste Monstertruck van de wereld!

Wie de Bigfoot #5 nog niet kent zal na vandaag de grootste Monstertruck van de wereld kennen. Dit is misschien wel de meest bizarre auto aller tijden of kunnen we dit niet eens een auto noemen? Dit is de definitie van een Monstertruck!

De truck is bijna 2 meter hoog en 5 meter breed. Deze waanzinnige wagen heeft zelfs echte Monstertruck wedstrijden gereden en nu krijg je een kijkje van dichtbij. Dit is de meest ‘Ridiculous ride‘ die ik ooit van mijn leven heb gezien!

Méér content: JayJay Boske neemt een kijkje in de GTA-garage van René van der Zel!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info