Gaaf!

Qucee bezoekt de duurste winkelstraat van de wereld!

Dubai staat voornamelijk bekend om de luxe en natuurlijk het geld. Onze held Qucee heeft dan ook een kijkje genomen in de duurste winkelstraat van de wereld die zich bevindt in Dubai. Hij komt wat bizarre dingen tegen in die straat!

Goud, juwelen en voornamelijk sieraden zul je zien in de winkelstraten van Dubai. Ook komt Qucee ook nog eens ‘toevallig’ op een van de meest exclusieve feesten van Dubai. Ben je op zoek naar misschien wel de mooiste en duurste plek van de wereld? Dan is Dubai de plek!

Méér content: JayJay Boske neemt een kijkje in de GTA-garage van René van der Zel!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info