Gaaf!

Deze personen hebben ervoor gekozen om een quarantaine-kapsel te nemen

Aangezien alle kappers momenteel dichtzitten zijn er van die gekken die ervoor kiezen om zelf hun haar te knippen. Wij hebben een aantal foto’s voor je gevonden van die gekken en je schrikt af en toe flink van wat mensen zichzelf aan doen!

Ik hoop voor jullie dat je het geduld nog even kan opbrengen om naar de kapper te gaan, want je ziet dat het bij deze mensen flink is misgegaan. Zo zie je maar weer dat ook kapper zijn geen simpele baan is!

Méér content: De Japanse kunstenaar Taku Inoue maakt waanzinnige Tom en Jerry sculpturen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info