Gaaf!,  Nieuws

Film aanrader van de week: The Fast and the Furious: Tokyio Drift

Hier op DeContentCorner delen we graag onze eigen ervaringen met jullie. Daarom vonden we het wel een goed idee om elke week een coole film en een coole serie aan te raden. Verwacht dus vanaf nu elke week mooie aanraders!

De film die ik je vandaag aanraad is The Fast and the Furious: Tokyio Drift. De film zit vol met actie, auto’s en spannende momenten.

Het is weliswaar de derde uit de F&F-reeks, maar dat maakte voor mij niets uit. Deze film is een van de meest old-skool films die ik ken en staat sinds kort weer op Netflix. De film draait om Sean die vertrekt uit Amerika omdat hij verplicht bij zijn vader moet wonen. Zodra hij bij zijn vader intrekt is er slechts één ding die hij Sean verbied, en dat is bezig zijn met auto’s.

Hij raakt betrokken bij de Japanse auto-wereld en moet het uiteindelijk opnemen tegen de enige echte driftkoning van Japan; DK. Meer gaan wij je niet vertellen, nog niet overtuigd dat de film wat voor jouw is? Check de trailer dan eerst!

Cast: Lucas Black, Sung Kang, Bow Wow, Nathalie Kelley, Brian Tee, e.a.

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info