Gaaf!,  Gaming,  Nieuws

Overtreft deze vette GTA VI fantrailer alle verwachtingen die je tot nu toe hebt?

Zodra er een nieuwe game voor de deur staat beginnen fans met het maken van fantrailers. De ene wat beter als de andere, maar die we nu voor je hebben gevonden overtreft alle verwachtingen. Laten we hopen dat de echte GTA VI trailer er ongeveer zo uit ziet!

De trailer is gemaakt door Marlon Marins, een Youtuber met ruim 54.000 abonnees. Hij bedacht net zoals vele fans van deze game dat het wel een goed idee was om Rockstar voor te zijn met een trailer. Als Rockstar nog geen trailer heeft ontwikkeld kunnen ze wellicht een beetje afkijken bij Marlon!

Méér content: Google Stadia is vanaf nu voor twee maanden gratis te gebruiken!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info