Gaaf!,  Nieuws

Zijn alle ‘New Avengers’ te zien op deze creatief gemaakte poster?

Het is alweer een tijdje geleden dat Avengers: Endgame in de bioscopen te zien was. We weten allemaal wat er met onze helden is gebeurt, maar daardoor hebben we eigenlijk alleen nog maar meer vraagtekens gekregen. Wie worden de nieuwe Avengers en komen ze überhaupt wel?

Op onderstaande foto zien we uiteraard Thor, Captain Marvel, Spiderman, Black Panther, the Wasp, Wanda Maximoff, Gamora, Nebula en Mantis. Eerder werd er al gepraat over ‘New Avengers’, ‘Dark Avengers’ en ‘Young Avengers’, maar dat is allemaal afkomstig van ongeduldige fans 😉

Méér content: Film aanrader van de week: The Fast and the Furious: Tokyio Drift

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info