Funny,  Gaming,  Sport

Koen en Milo voorspellen het Eredivisie Team of the Season op FIFA!

Een aantal dagen geleden werd bekend gemaakt dat er in Nederland niet meer gevoetbald gaat worden. Dit kwam zowel bij de spelers als bij de fans hard aan, maar wat moeten we nu doen met de huidige resultaten? Koen en Milo vonden het in ieder geval al wel een goed idee om de beste Eredivisie spelers van afgelopen seizoen op een rijtje te  zetten!

Er moesten nog zo’n 10 wedstrijden worden gespeeld in de Eredivisie, maar dat kunnen we nu vergeten. Wat het extra jammer maakt is dat het in de top drie enorm spannend was, maar hoe de ranglijst eindigt, is nog onbekend.

Méér content: Dit zijn de 10 rijkste voetbalclubs van de wereld! (2020)

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info