Films & Series,  Gaaf!

De gloednieuwe film Extraction is vanaf nu te zien op Netflix!

De hele wereld staat zo’n beetje stil, maar Netflix blijft ons gewoon overspoelen met coole films. De film Extraction met Chris Hemsworth in de hoofdrol is een echte blockbuster en staat sinds vandaag op Netflix!

De film is geregisseerd door Sam Hargrave en belooft een heleboel actie. Het is immers vrijdag, dus ik denk dat dit de ideale vrijdagavond-film is. De film draait om een huurling die naar Bangladesh wordt gestuurd omdat de zoon van een drugsbaas is ontvoerd. Klinkt wel goed toch? Check Extraction gauw!

Méér content: Dit zijn de 100 grappigste GTA V fails van afgelopen week! #2

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info