Gaaf!

Dit zijn de beste bekeken Netflix series tussen 2013 en 2019!

De grote streamingdienst Netflix werd al opgericht in 1997, maar werd een aantal jaar geleden pas echt populair. Dagelijks zit iedereen vastgeklampt aan zijn of haar favoriete serie, maar welke serie is nou het populairst?

Wij kunnen geen genoeg krijgen van statistieken, dus dit zijn de populairste Netflix series tussen 2013 en 2019!

Méér content: Dit is de grote Messi vs Ronaldo strijd op basis van statistieken!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info