Gaming,  Muziek

Travis Scott gaf een live optreden in Fortnite!

Een aantal dagen geleden gaf rapper Travis Scott een live optreden in Fortnite. Voor een aantal minuten liep hij als gigantische animatie door de game en entertainde een heleboel mensen.

Het is niet nieuw dat dit gebeurt, maar wel zeer speciaal. Eerder gaf dj Marshmellow al eens een optreden in de game, maar nu was het de beurt aan Travis Scott. Tijdens het event was het even niet mogelijk elkaar te doden, maar was het de bedoeling van Epic Games om even samen te genieten van het moment!

Méér content: Koen en Milo voorspellen het Eredivisie Team of the Season op FIFA!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info