Coole Bolides,  Gaaf!

Gio koopt na 4 jaar zijn droomauto: Range Rover Sport SVR!

Dat Gio zijn lievelingsautomerk Range Rover is lijkt me nu wel duidelijk. Gister zette hij een video online waarin hij zijn ultieme droomauto kocht. Gio is na vandaag de trotse eigenaar van de Range Rover Sport SVR!

De Range kan van 0 naar 100 km/u in ruim 4,5 seconden. Daarnaast heeft de SVR een  5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor met 575 pk. De topsnelheid van de dikke bolide ligt rond de 283 km/u, of Gio die snelheid ook een keer gaat rijden is een raadsel, maar we weten wel dat het een enorm dikke auto is!

Méér content: Travis Scott gaf een live optreden in Fortnite!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info