Gaaf!

Serie aanrader van de week: Undercover

We helpen je graag een handje de quarantaine door. Daarom delen we om de week een coole film en serie met je zodat je wat tofs hebt om naar te kijken. Deze keer hebben we een Nederlandse serie gevonden. Ik ben er niet snel liefhebber van, maar deze is aan te raden!

Undercover staat nu bijna een jaar op Netflix en trok al aardig wat kijkers. Ook is het tweede seizoen van de serie al aangekondigd, dus kun je die direct lekker bingen zodra je seizoen 1 hebt gekeken!

De serie draait om rechercheurs Bob en Kim die undercover gaan op een camping. Op die camping woont Ferry, baas van een grote XTC-handel. Het verhaal speelt zich af in het Belgische deel van Limburg en dan voornamelijk op de camping waar zowel Ferry, als zijn handlangers wonen. De personages zijn interessant, het verhaal blijf tof om naar te kijken, dit is ongetwijfeld een goede Nederlandse serie!

IMDb gaf Undercover een 7,9. Niet slecht toch? Bekijk Undercover nu!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info