Gaaf!,  Muziek

De Koningsdag Stuk on air dj-set is er een om meerdere keren terug te kijken!

Naast dat Stuktv toffe video’s maakt weten ze ook regelmatig hun stempel te drukken in de muziekwereld. Maandag was het Koningsdag en wisten ze op waanzinnige hoogte een live dj-set te geven. Dat is nou nog eens spectaculair!

Eerder maakten ze al nummers als Puberbrein, Als de Zon Opkomt en Flessie Water. De een was populairder dan de ander maar deze gasten weten echt hoe je je publiek moet entertainen. Kunnen we zeggen dat dit de spectaculairste dj-set van Koningsdag 2020 was? Ondanks dat we allemaal binnen zaten heeft Stuk het goed aangepakt!

Méér content: Travis Scott gaf een live optreden in Fortnite!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info