Gaaf!,  Sport

Deze grote kansen zouden een waanzinnig doelpunt hebben opgeleverd!

Goals maken tijdens een voetbalwedstrijd is altijd heerlijk, maar niets is vervelender als de bal rakelings langs gaat. Deze voetballers weten precies hoe dat voelt en wij hebben een mooie compilatie ervan voor je gevonden!

Ik kan van voetbal geen genoeg krijgen en vind het daarom erg tof om dit soort video’s met jullie te delen. Voetballers als Cristiano Ronaldo, Paul Pogba, Lionel Messi en Neymar weten nou precies hoe ze een doelpunt moeten maken maar ook bij hen kan het een keer mis gaan!

Méér content: Frenkie de Jong en Touzani leggen je de 14 regels van Johan Cruyff uit!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info