Coole Bolides,  Gaaf!,  Nieuws

We kunnen met trots zeggen het vernieuwde circuit Zandvoort helemaal af is!

Het circuit van Zandvoort heeft een flinke metamorfose gekregen. Het circuit is officieel af en dat betekent eigenlijk dat de baan klaar voor gebruik is. Nu is er één probleem: de Grand Prix van Zandvoort gaat niet door!

Jammer genoeg moeten we nog een jaar wachten voordat we de Formule 1 coureurs over het circuit kunnen zien racen. De pitsstraat is vernieuwd, de baan is opgeknapt, laat die races maar komen op dit fanatisch vernieuwde circuit!

Méér content: Gio koopt na 4 jaar zijn droomauto: Range Rover Sport SVR!


Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info