Funny,  Gaaf!

Bekende acteurs en actrices omgetoverd tot een coole cartoon!

Ik ben zelf een groot liefhebber van cartoons en toen ik op deze foto’s stuitte werd ik blij verrast. Er is namelijk iemand die bekende acteurs heeft omgetoverd tot coole cartoons uit verschillende bekende series en films!

Bij sommige moest ik wel even twee keer kijken, maar degene die dit heeft gemaakt heeft het knap gedaan! Vooral Robert Downey Jr en Stan Lee zijn mijn favorieten!

Méér content: Dit is het beste Nederlands elftal van de 21e eeuw!

 

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info