Gaaf!,  Sport

De Freestylers van het Instagram-account F2 zijn pas echte bazen!

Voor de mannen die van voetbal houden en dan specifiek van trucjes, opgelet! Misschien ken je ze al, maar Jeremy en Billy zijn misschien wel de populairste voetbal-freestylers van de wereld. Deze gasten kunnen werkelijk alles met een bal!

Ik weet soms niet hoe hun zo snel trucjes leren, maar misschien zijn ze hier wel gewoon voor gemaakt. De twee gasten hebben ruim 8,3 miljoen volgers dus het zou me niet verbazen als je ze al kent. Wij hebben een aantal vette trucjes voor je op een rijtje gezet, maar je kunt ze natuurlijk altijd volgen voor meer!

Méér content: Deze grote kansen zouden een waanzinnig doelpunt hebben opgeleverd!

View this post on Instagram

Have you ever seen 3 in a row? ?⚽️?

A post shared by F2Freestylers (@thef2) on

View this post on Instagram

try not to blink…?⚽️⚡️

A post shared by F2Freestylers (@thef2) on

View this post on Instagram

The Rollercoaster! ??⚽️

A post shared by F2Freestylers (@thef2) on

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info