Gaaf!,  Gaming,  Sport

Deze FUT-teams van profvoetballers zijn een hel om tegen te spelen!

Ook voetballers spelen tegenwoordig volop Fifa en dan voornamelijk Fifa Ultimate Team. Alleen wat mensen niet weten is dat voetballers een soort voordeel hebben in de game. Je krijgt namelijk als profvoetballer een 99 blauwe kaart!

En in deze video komen de beste teams van profvoetballers voorbij. Je zult je kapot schrikken als je deze teams ziet en wat je al helemaal niet wilt is dat je het tegen deze gasten moet opnemen. Blijf dus uit de buurt van die blauwe kaartjes! 😉

Méér content: De Freestylers van het Instagram-account F2 zijn pas echte bazen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info