Coole Bolides,  Gaaf!,  Sport

Max Verstappen nam Alexander Albon mee op een Nederlandse Roadtrip op weg naar Zandvoort!

Alex Albon zal waarschijnlijk nog nooit in Nederland zijn geweest, dus vond onze Max Verstappen het wel even een goed plan hem een rondleiding te geven. De mannen doen dat natuurlijk gewoon in hun Formule 1 wagens!

Max neemt Alex mee naar de meest mooie plekjes in Nederland en uiteindelijk kunnen ze maar eindigen op één plek en dat is natuurlijk het vernieuwde circuit van Zandvoort. We balen allemaal nog steeds dat de GP niet door gaat maar het is nou eenmaal zo!

Méér content: Deze coole straaljager compilatie zit vol coole acties en stunts!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info