Gaaf!,  Sport

De F2 Freestylers doen de meest iconische voetbalmomenten na!

Eerder maakten we al een artikel over wat voor toffe gasten de F2 Freestylers zijn. Nu komen ze zomaar met nog een nieuwe video waarin ze iconische voetbalmomenten na creëren. Sommige zijn echt goed gelukt!

Met de skills die deze twee gasten hebben moet het ook wel lukken. Welk van deze momenten herkende jij direct, of misschien herkende je er geen een? Ik vind vooral de derde en vijfde erg tof nagemaakt!

Méér content:  Deze FUT-teams van profvoetballers zijn een hel om tegen te spelen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info