Films & Series,  Gaaf!

Deze 5 films van Chris Hemsworth moet je gezien hebben!

Een van mijn favoriete acteurs is Chris Hemsworth. Deze man weet namelijk in elke film de show te stelen en het blijft tof om naar te kijken. Wij hebben vijf films voor je op een rijtje gezet die je van hem moet gaan checken!

Welk van deze films van Chris Hemsworth vindt jij tof of heb je misschien al gezien? Dit zijn onze favorieten!


Thor: Ragnarok

In deze solofilm van Thor aka Chris Hemsworth moet hij afscheid nemen van Asgard, maar openen er nieuwe deuren zodra hij de Hulk tegenkomt in een heel apart land!

Thor: Ragnarok is te zien op Disney+!


The Huntsman

Een film over verraad, buitenaardse krachten en de nodige actie. Chris Hemsworth steelt de show in The Huntsman: Winter’s War!

The Huntsman: Winter’s War is te zien op Netflix!


Extraction

Deze film is pas net uit en is een vermakelijke film voor tijdens de quarantaine. Chris speelt in deze film een huurmoordenaar die de klus krijgt een heel belangrijk persoon te bevrijden!

Extraction is te zien op Netflix!


Marvel Studios’ Avengers: Infinity War

Misschien wel de beste Avengers film aller tijden. Chris speelt in dit fantastische verhaal de god Thor die in deze film het nodige meemaakt. Deze film is speciaal voor de echte Avengers fans!

Marvel Studios’ Avengers: Infinity War is te zien op Disney+!


Men in Black: International

In dit nieuwe deel is Chris Hemsworth Men in Black. Een film met de nodige humor en actie, erg vermakelijk voor op een zaterdagavond met je vrienden of familie!

Men in Black: International is te zien op Netflix!


Méér content: Bekende acteurs en actrices omgetoverd tot een coole cartoon!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info