Gaaf!,  Gaming,  Nieuws

De nieuwe Last of Us 2 storytrailer zit vol actie, avontuur en spanning!

De release van The Last of Us 2 komt steeds dichterbij. Natuurlijk hoort er ook een goede trailer bij de release van een game en we mogen zeker zeggen dat dit een goede trailer is. Ik kan niet wachten tot we deze game kunnen spelen!

op 19 juni kunnen we eindelijk de game spelen, maar voor nu is het nog even geduld hebben. Eindelijk krijgen we meer duidelijkheid over wat Ellie van plan is en hoe haar verhaallijn verder gaat. Dit is het ideale spel om je mee te vermaken tijdens quarantaine!

Méér content: Deze FUT-teams van profvoetballers zijn een hel om tegen te spelen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info