Gaaf!,  Gaming,  Nieuws

De eerste gameplaybeelden van de gloednieuwe Xbox Series X zijn hier!

Naast dat ik ongeduldig zit te wachten op de Playstation 5 ben ik ook zeer benieuwd wat de Xbox Series X ons gaat brengen. Gisteren presenteerde Xbox de eerste gameplaybeelden en ik ben toch flink onder de indruk!

Ook voor de echte Playstation gamers is het aan te raden om de video eens te checken. Ik denk namelijk dat we de strijd tussen Playstation en Xbox  ook een beetje mogen waarderen, ze hebben denk ik namelijk altijd de ambitie om elkaar voorbij te streven. Toch zal ik diep in mijn hart een Playstation-jongen blijven.

De Xbox Series X wordt naar verluid verwacht rond november!

Méér content: De nieuwe Last of Us 2 storytrailer zit vol actie, avontuur en spanning!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info