Gaaf!,  Gaming,  Sport

Deze te gekke tenues zijn vanaf nu te downloaden in FIFA 20! (Liverpool, PSG en meer!)

FIFA heeft gisteren iets te geks op het spel uitgebracht. Ze hebben namelijk bij een aantal clubs je de mogelijkheid gegeven om nu ook gebruik te maken van een retro-kit. De tenues zijn uit de jaren 90 en zien er misschien nog wel cooler uit dan de shirts van dit moment.

Wat vooral zo anders is aan deze tenues is dat er niet zoveel poespas bij zit. Het zijn vrij simpele shirts die er tot op de dag van vandaag toch zo vet uit zien. Ik heb ze direct gecheckt en ze zijn daadwerkelijk zo vet als dat ze eruit zien op onderstaande afbeeldingen!

Méér content: De F2 Freestylers doen de meest iconische voetbalmomenten na!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info