Gaaf!,  Nieuws

Enzo Knol openhartig over de ´abonneestrijd´ met de gasten van StukTV!

Enzo Knol en de mannen van StukTV domineren nu al jaren Nederlands Youtube. Met allebei meer dan 2 miljoen abonnees maken ze allebei op een totaal andere manier content, maar toch sluit het ook wel weer een beetje op elkaar. Voor Enzo was het gister een mooie dag, hij is namelijk Stuk weer voorbij qua abonnees!

Momenteel staat de teller bij Enzo Knol op 2,4 miljoen abonnees, waar Stuktv er iets minder heeft, namelijk 2,3 miljoen. We weten allemaal dat deze gasten een aantal jaar geleden een ruzie hadden, maar ze zijn inmiddels zo ver dat we Enzo misschien kunnen verwachten in een van de Jachtseizoen video´s!

Méér content: De nieuwe Last of Us 2 storytrailer zit vol actie, avontuur en spanning!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info