Gaaf!,  Gaming

100 spelers bouwden op de meest originele wijze Nederland na in Minecraft!

In Minecraft kun je zo´n beetje alles maken wat je zelf wilt. Luxe huizen, een vette auto en zelfs ons kikkerlandje Nederland! Legends of Gaming lieten dan ook 100 Minecrafters Nederland nabouwen om te kijken wie Nederland het mees origineel namaakt!

Nu iedereen thuis zat was dit natuurlijk het uitgelezen moment om 100 vrijwilligers te vinden die dit wouden doen. Ik vind het echt een originele uitdaging en denk dat het enorm moeilijk is om te maken. Heb jij wel eens Minecraft gespeeld of ben je het na deze video van plan?

Méér content: De nieuwe Last of Us 2 storytrailer zit vol actie, avontuur en spanning!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info