Funny,  Gaaf!,  Gaming

De ‘Green vs Purple Alien War’ is op dit moment de rage op GTA Online!

Sinds een maandje is er een nieuwe rage op de game GTA Online. Sinds een speciale update zijn er namelijk Alien-pakken gereleased en mensen dragen het pak massaal. Het nadeel is, zodra je inlogt op GTA Online komen de Aliens allemaal op je af rennen en je in elkaar slaan met een honkbalknuppel!

Absurd toch? Rockstar heeft ook nog eens het pak sinds afgelopen donderdag gratis beschikbaar gesteld voor alle spelers. Iedereen kan dus vanaf nu meedoen aan de meest aparte rage ooit. Ook geedr MrBoss in deze video ons meer duidelijkheid over een nieuwe DLC Update en nog veel meer. Wordt er überhaupt nog GTA Online gespeeld? Ik ben nog steeds een trouwe gamer!

Méér content: Deze 5 films van Chris Hemsworth moet je gezien hebben!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info