Gaaf!,  Gaming,  Nieuws

Er komt een remastered versie van Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2!

Misschien ben je het alweer vergeten, maar Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 zijn wat mij betreft de meest old-skool games van de afgelopen 20 jaar. Gisteren publiceerde Playstation het nieuws dat ze van beide games een nieuwe versie gaan uitbrengen!

Dat betekent verbeterde graphics , meer stunts, tricks, skaters en nog veel meer. Ik had eerst wat twijfels, want van sommige oude games moet je misschien helemaal geen nieuwe versie uitbrengen, maar door dat bij deze game te doen zorgt Playstation voor een heleboel blije gamers!

Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 zullen verkrijgbaar zijn vanaf 4 september voor de Playstation 4!

Méér content:

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info