Coole Bolides,  Gaaf!

MasterMilo start een tank die ruim 29 jaar heeft stil gestaan!

Youtuber MasterMilo is een expert in het fixen van coole rides en houdt ervan om ze om te toveren tot iets geks. Hij is al een tijdje bezig met dit project, maar het was eindelijk zover. Hij mocht een tank starten die al 29 jaar stil heeft gestaan!

Samen met zijn team heeft hij de volledige tank opgeknapt. Onderdelen eruitgehaald en vervangen, roest eruitgehaald en zelfs nieuwe onderdelen gemaakt. In deze video proberen ze dus voor de eerste keer een stukje te rijden met de tank!

Méér content: Deze 5 films van Chris Hemsworth moet je gezien hebben!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info