Gaaf!,  Nieuws,  Sport

De Bundesliga is weer begonnen en we kunnen er geen genoeg van krijgen!

Afgelopen weekend was het eindelijk zover. De Bundesliga (Duitse voetbalcompetitie) is weer van start gegaan. Toen het nieuws naar buiten kwam dat ze weer mochten voetballen kon ik niet stoppen met lachen. Eindelijk weer voetbal!

En de potjes die er gespeeld werden zijn niet de minste. Zo nam Borussia Dortmund het op tegen Schalke 04 in de Kohlenpott-derby en stond Bayern Munchen tegenover Union Berlin. Wie denk jij dat de strijd in de Bundesliga dit jaar gaat winnen?

Méér content: Er komt een remastered versie van Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info