Gaaf!

Govert Sweep bezocht een verlaten school waar de elektriciteit nog werkte!

Govert Sweep komt altijd op de meest speciale plekjes als we het hebben over verlaten plekken. Een flinke tijd terug kwam hij natuurlijk in het nieuws omdat hij was opgepakt bij Area 51, maar zo te zien heeft hij de draad weer goed opgepakt!

De 21-jarige Govert reist heel de wereld rond op zoek naar de meest gekke en verlaten plekken. Je zou zijn Youtube-kanaal eens moeten checken, want naast deze video is hij op nog veel meer gekke plekken geweest. Je zou bijna denken dat er op deze school nog gewoon les zou worden gegeven, maar dat is niet waar!

Méér content: Dit is hoe de mensen zich vermaken tijdens quarantaine!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info