Gaaf!,  Gaming

Zit de releasedatum van GTA VI al jaren verstopt in GTA V?!

Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe lang ik al te wachten zit op GTA VI. De game word naar mijn idee een van de tofste games aller tijden, terwijl ik de game nog niet eens heb gespeeld. Fans zitten natuurlijk niet stil en vonden laatst een enorme clou naar GTA VI, volgens hen zou namelijk de releasedatum al jaren verstopt zitten in de game!

Bekijk de foto’s maar eens goed, en dan voornamelijk die van de deuren. Op de deuren staan namelijk jaartallen; 2013, 2014 en 2021. Alle drie jaren waarin Rockstar een game uitbracht, of ons groot nieuws vertelde. Nu zijn we al lang voorbij 2013 en 2014, maar de deur van 2021 is nog een groot mysterie, zou Rockstar dit echt hebben gedaan?

Je zou namelijk ook kunnen zeggen dat de fans volledig doordraaien, want de game werd 7 jaar geleden uitgebracht, dat zou betekenen dat Rockstar toen al wist dat de Xbox Series X, de Playstation 5 en GTA VI zou uitkomen, dat klinkt toch weer wat ongeloofwaardig. Wij zullen nog wel een beetje geduld hebben, maar als dit klopt verricht Rockstar goed werk.

Méér content: Dit zijn volgens Power Unlimited de 10 tofste games voor de Nintendo Switch!


EXTRA: dit is de exacte plek waar de deuren zich bevinden. Neem eens een kijkje en oordeel zelf!


Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info