Gaaf!,  Sport

Enzo Knol doet de ‘Crossbar Challenge’ tegen niemand minder dan Ronald de Boer!

Enzo Knol, de grootste Youtuber van Nederland neemt het in deze video op tegen een van de bekendste oud voetballers van Nederland: Ronald de Boer. We zien dat ze beide een aardig balletje kunnen trappen en dat vooral Ronald het nog langer niet verleerd is!

En voor welk team ben jij? Enzo of Ronald?

Méér content: Deze vijf stadions worden beschouwd als s´werelds mooiste en beste!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info